Εκκίνηση του 6ου σεμιναρίου Risk Management στην Αθήνα από 14 Νοεμβρίου είναι γεγονός

Posted on

Το 6ο σεμινάριο “Risk Management in Projects” της Human Asset από 14 Νοε 15 στην Αθήνα είναι γεγονός. Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου τις πρώτες 2 ημέρες, ασχολήθηκαν με τα process του Risk Management που αφορούν το “Risk Management Plan” και το “Identify Risks” κατανοώντας τη θεωρία μέσω ενός  workshop. Το 2ο μέρος συνεχίζεται το 3ήμερο 27-28-29 Νοε 15.

Athens Seminar Nov 15 (1)Athens Seminar Nov 15 (2)

Περισσότερες πληροφορίες  στα:

Το πρόγραμμα προσφέρει 20 PDUs και επιδοτείται εξ ολοκλήρου από τον κωδικό ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ ενώ για παλαιότερους συμμετέχοντες σε σεμινάρια της Human Asset γίνονται ειδικές τιμές.

* PMP, PMI, PMI-RMP and PMBOK Guide are registered trademarks of Project Management Institute, Inc

One thought on “Εκκίνηση του 6ου σεμιναρίου Risk Management στην Αθήνα από 14 Νοεμβρίου είναι γεγονός

    Δημήτρης Σταματόπουλος said:
    30/11/2015 at 10:04

    Έχοντας πιστοποιηθεί ως Project Manager μετά από την παρακολούθηση του αντίστοιχου προγράμματος προετοιμασίας που οργάνωσε η Human Asset, θεώρησα ως απόλυτα φυσική εξέλιξη την πιστοποίηση του Risk Μanagement. Η απόφασή μου να επιλέξω και πάλι το αντίστοιχο πρόγραμμα προετοιμασίας της Human Asset, αποδείχθηκε απόλυτα σωστή. Ο εισηγητής κος Φουρτούνας Αθανάσιος (Θανάσης, από τουδε και στο εξής) είναι πλήρως καταρτισμένος, με πολλές εμπειρίες σε ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων και πολύ περισσότερο σε θέματα εκπαίδευσης. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε σχεδιασθεί προσεκτικά, έτσι ώστε η παρακολούθησή του να είναι δυνατή ακόμα και σε άτομα που δεν είχαν ασχοληθεί με το Risk Management, αν και πιστεύω ότι μία σχετική εμπειρία από projects είναι απαραίτητη. Η ατμόσφαιρα φιλική – χωρίς όμως η ροή του προγράμματος να παρεκλίνει από τον αρχικό σχεδιασμό – το υλικό πλούσιο, και το ενδιαφέρον να τηρείται αμείωτο καθ’όλη τη διάρκεια. Σημαντικός παράγοντας η εξ αποστάσεως συνέχιση του προγράμματος και η συνεχής υποστήριξη (πρακτική και, κυρίως, ηθική). Θανάση σε ευχαριστώ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s