Νέα τριπλή επιτυχία στις εξετάσεις του Risk Management μέσα σε 10 ημέρες! Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη, τον Δημήτρη και τον Αχιλλέα!

Posted on

Θερμά συγχαρητήρια στους Παναγιώτη, Δημήτρη και Αχιλλέα, οι οποίοι τις προηγούμενες 10 ημέρες ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προσπάθεια τους για απόκτηση της πιστοποίησης Risk Management Professional (PMI-RMP) και μάλιστα με εξαιρετική βαθμολογία!!

Ιαν 16αnov-15-21

Όλοι τους είχαν συμμετάσει σε εξ αποστάσεως σεμινάρια Risk Management καθώς ο Δημήτρης εργάζεται στο Κατάρ, ο Παναγιώτης στην Αθήνα και ο Αχιλλέας στην Πολωνία. Ας δουμε τι δήλωσαν μετά την επιτυχία τους οι 3 φίλοι:

Panagiotis Kasimatis, Chemical/ Process Engineer, PMI-RMP:

” Έχοντας λάβει στις 07/07/2016 την πιστοποίηση PRIRMP , θα ήθελα να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες στον κο. Φουρτούνα για την πολύτιμη βοήθεια του. Από την πρώτη μέρα που επικοινώνησα μαζί του, τον Φλεβάρη του 2016, μέχρι και την λήψη της πιστοποίησης 2,5 περίπου μήνες μετά την λήξη  του σεμιναρίου ήταν διαρκώς διαθέσιμος για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας. Οι συνεδρίες του σεμιναρίου, αν και online, κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον λόγω της αμεσότητας  και της μεταδοτικότητας του κ. Φουρτούνα καθώς επίσης και ότι το πραγματευόμενο περιεχόμενο ήταν σε «απλή» γλώσσα με πολλά πραγματικά παραδείγματα! Μυστικά επιτυχίας μπορεί να μην υπάρχουν αλλά όπως μας είχε ξεκαθαριστεί εξ αρχής, το κοινό μυστικό είναι ένα και το οποίο συνοψίζει – κατ’ εμέ- και το περιεχόμενο του σεμιναρίου: By failing to prepare, you are preparing to fail. (Benjamin Franklin)”

Dimitris Kafiris, Civil Engineer,  Planning & Project Controls Manager, MEng, PMP, PMI-RMP: 

” Αγαπητέ Θανάση, θα ήθελα να σ’ ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράστασή σου και την πολύτιμη συμβολή σου στην επίλυση των πάρα πολλών αποριών που είχα σε όλα τα processes του Risk Management τόσο μετά τη λήξη του σεμιναρίου όσο πολύ περισσότερο και κατά τον τελευταίο μήνα που για μένα ήταν η περίοδος του εντατικού διαβάσματος πριν τις εξετάσεις. Να είσαι σίγουρος πως στην περίπτωση που κάποιος συνάδελφος θελήσει να μπει στη διαδικασία να δώσει για RMP θα του προτείνω ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσει κάποιο από τα σεμινάρια που περιοδικά οργανώνεις μέσω της Humanasset. Σ΄ευχαριστώ θερμά για μια ακόμη φορά.”

 

Achilleas Koukoutimpas, Project Manager at IBM Client Innovation Center Poland, PMP, PMI-RMP:

“Αγαπητέ Θανάση η απόφαση μου να επιλέξω την Human Asset και εσένα προσωπικά ως εκπαιδευτή για τη καθοδήγηση στο training path μέχρι την απόκτηση της πιστοποίησης RMP, δικαιώθηκε απόλυτα. Τολμώ να πώ ότι είναι το κορυφαίο πακέτο προετοιμασίας στην αγορά και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πιθανό εμπόδιο της απόστασης υπερνικήθηκε από την άριστη χρήση της e-learning πλατφόρμας (e-mentoria) της Human Asset. Η συνεχής βοήθεια και παρότρυνσή σου κατά το σεμινάριο αλλά και μέχρι την απόκτηση της πιστοποίησης PMI-RMP ήταν ουσιαστική. Η εικόνα που αποκόμισα είναι που είσαι ένας αφοσιωμένος εκπαιδευτής  με μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα με άριστη γνώση του αντικειμένου και ένα εξαιρετικό και συνεχώς επικαιροποιημένο εκπαιδευτικό υλικό. Όλα τα παραπάνω ήταν καθοριστικά για την επιτυχία μου στις εξετάσεις. Σε ευχαριστώ.”

Ας θυμηθούμε τι είχαν δηλώσει μετά πέρας των σεμιναρίων που συμμετείχαν:

seminar-nov-15-11

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στους 3 φίλους. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα επερχόμενα σεμινάρια “Risk Management”,  (in class or online) επικοινωνήστε με:

Fourtounas Athanasios, at.fourtounas@gmail.com ή +306946003220 (Trainer)

Also read what our participants have comment after the seminars.

athens-nov-2015-6Εξ αποστάσεως Μαρ 16

3. Επιτυχίες RMP για 2014-2016

Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s