Εργαστήριο Control Risks με τα στελέχη της Coffee Island στην Πάτρα

Posted on

Στις 16 Ιουνίου 2017 στο διοικητικό κτίριο της Coffee Island στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε από την Human Asset το 5 από τα 5 συνολικά εργαστήρια σχετικά με τη “Διαχείρισης Ρίσκων σε Έργα” με τη συμμετοχή 25 υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρίας.

8

Τα στοχευμένα workshops έχουν σχεδιαστεί και είναι προσαρμοσμένα σε πραγματικά έργα που διαχειρίζονται τα στελέχη της εταιρίας αλλά και στις καταστάσεις της καθημερινότητας τους ώστε η φιλοσοφία του Risk Management να ενσωματωθεί πλήρως στην κουλτούρα της εταιρίας.

9

Βάσει του παραπάνω πλαισίου εκπαίδευσης, στο συγκεκριμένο workshop εξετάστηκαν οι διαδικασίες που αφορούν “Control Risks”. Κατά την διάρκεια του Workshop αφού αναπτύχθηκε το θεωρητικό υπόβαθρο, τα στελέχη με την καθοδήγηση τόσο του εισηγητή κ. Φουρτούνα Αθ. όσο και της Risk Team της εταιρίας, προσδιόρισαν τους τρόπους που η εταιρία θα εφαρμόσει στη πράξη το Risk Management Plan αλλά και πως θα εκτελεί στην καθημερινότητά της διεργασίες όπως Risk Reassessment και Risk Audit για τα Project της εταιρίας . Επιπρόσθετα, μέσα από εκτενή συζήτηση τέθηκαν οι απαραίτητες βάσεις για την εκτέλεση των Reserves Analysis, την επιλογή ή μη των απαραίτητων Workarounds και την συνεχή ανανέωση/συμπλήρωση του αντίστοιχου “Risk Register” της εταιρίας.

21

Η συνεργασία στην εκπαίδευση με την Human Asset συνεχίζεται με την εξ αποστάσεως παρακολούθηση της εφαρμογής του παραγόμενου Risk Management Plan σε όλα τα στάδια λειτουργίας της εταιρίας.

10

Όλα τα παραπάνω συζητήθηκαν μέσα σε ένα ευχάριστο και ενθουσιώδες περιβάλλον με τη συμμετοχή των στελεχών της Coffee Island. Μια εταιρία η οποία προσφέρει την τεχνογνωσία της και τα προϊόντα της σε πολλά μέρη του πλανήτη ενώ η αισιοδοξία, όρεξη αλλά και ο ζήλος των στελεχών είναι εμφανή στα πρόσωπά τους!

4

Τέλος, δεδομένου ότι ο σημαντικότερος αλλά και πολυτιμότερος πόρος σε κάθε εταιρεία είναι το ανθρώπινο δυναμικό, εκμεταλλευτήκαμε ως “Opportunity” το διάλειμμα της εκπαίδευσης για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά του Γιάννη! Χρόνια Πολλά!!!

3

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη την Coffee Island και ευχόμαστε θερμά τα θέματα που συζητήθηκαν να συμβάλουν στην περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας. Επίσης συγχαρητήρια στο Risk Team της εταιρίας το οποίο εργάστηκε με ζήλο ώστε να παραχθεί το απαραίτητο Risk Management Plan, τα αναγκαία Risk Templates αλλά και να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα όλες οι συναντήσεις με το προσωπικό της εταιρίας. Συγχαρητήρια παιδία!

5

Note: PMI, PMP, and PMBOK Guide are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s