Ολοκλήρωση του 2ου εξ αποστάσεως σεμιναρίου Refresh Risk Management της Human Asset

Posted on

Η επιτυχής ολοκλήρωση του 2ου εξ αποστάσεως σεμιναρίου Refresh Risk Management της Human Asset που ξεκίνησε στα μέσα Ιανουαρίου 2018, είναι γεγονός!!!

Οι συμμετέχοντες που εργάζονται σε 2 διαφορετικές χώρες (Ελλάδα και Κύπρο) έπειτα από 2 συναντήσεις που περιείχαν θεωρητική γνώση, πολλά case studies αλλά και αρκετές ασκήσεις προσωμοίωσης των εξετάσεων του RMP, κατάφεραν να αποκτήσουν βαθιά γνώση των διαδικασιών-εργαλείων και τεχνικών του Risk Management ώστε να δώσουν τις εξετάσεις πιστοποίησης μέχρι αρχές Μαρτίου 2018 που αλλάζει το PMBOK!

Εικόνα1

Άλλη μια ομάδα οδεύει προς τις εξετάσεις  και την επίτευξη του στόχου! Αλλά η υποστήριξη και η προετοιμασία της δεν ολοκληρώθηκε, καθώς τις επόμενες εβδομάδες οι συμμετέχοντες θα λάβουν πληθώρα Mock tests μέσω της ασύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης της Human Asset ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχής συμμετοχή στις εξετάσεις της Διεθνούς Πιστοποίησης PMIRMP.

Εικόνα2

Ας διαβάσουμε ορισμένα σχόλια των συμμετασχόντων:

Marios Zinonos, Project Manager at MTN Cyprus, MEng, PMP®:

” I had the joy to attend, online, to the refresh risk management seminar presented by Thanasis Fortounas. It summarized all key factors to pass the exam for RMP-PMI certification in two sessions. To-the-point presentations with great flow enriched with Thanasis experience to real life examples of projects. Thanasis possesses great communication skills, he is a great motivator, well-knowledged and I highly recommend Thanasis as an instructor to RMP-PMI refresh seminar.”

Petros Gamvrilis, Msc,MBA Structural Engineer (Greece):

” A great refresher seminar delivered by a risk expert in a well delivered manner.I hadn’t touched the subject for some time and it helped me to refresh my understanding on risk issues.Totally recommend it”

Εικόνα3

Δημήτρης Σταματόπουλος, PMP, Key Account Manager της G4S:

“Έχοντας παρακολουθήσει το RMP Preparation Course πριν από 2 χρόνια, είχαν εξανεμιστεί – λόγω υποχρεώσεων – όλες οι ελπίδες ότι θα μπορέσω να δώσω εξετάσεις για την απόκτηση του PMI-RMP certification, ενώ την ίδια στιγμή οι απαιτήσεις της δουλειάς για πιστοποιημένες γνώσεις Risk Management γινόταν και μεγαλύτερες.Τότε, σαν “απο μηχανής θεός” εμφανίσθηκε η HummanAsset με το σεμινάριο Refresh Risk Management . Ο Θανάσης Φουρτούνας στο ρόλο του εκπαιδευτή, έχει καταρτίσει ένα, συνοπτικο μεν, πλήρες δε εκπαιδευτικό πρόγραμμα εστιάζοντας στα κυριότερα σημεία του RMP Preparation Course  που δίνουν την δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο να ξαναφέρει, με συστηματικό τρόπο, στη μνήμη του όλα όσα του είναι απαραίτητα για να   οργανώσει την μελέτη του για την πιστοποίηση ,ανεξάρτητα από τον χρόνο που έχει μεσολαβήσει από το Preparation Course. Το συνεχές ενδιαφέρον και η υποστήριξη του κου Φουρτούνα, και μετά την λήξη του σεμιναρίου πρέπει να θεωρούνται δεδομένα και δεν παύουν παρά μόνο με την απόκτηση της πιστοποίησης. Κε Φουρτούνα, σας ευχαριστώ και πάλι!”

George Chatzigeorgiou,  Project Manager, Cubitech SA:

” Άλλο ένα εξαιρετικό σεμινάριο από τον Θανάση με πάρα πολύ καλή προετοιμασία και συντονισμό εκ μέρους του, προσεγμένη ύλη και όπως πάντα πάρα πολύ δυνατή μεταδοτικότητα με εξαιρετικά παραδείγματα. συνεχίζει να είναι δίπλα μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου να αφομοιώσουμε ουσιαστικά την ύλη έχοντας μια πραγματική αγωνία για την δική μας επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ  για την σημαντική και καθοριστικής σημασίας βοήθεια σου!!!!”

Dimitrios Fengaros, HSE Manager Spiecapag-Aktor S.A. TAP Project.:

“Με τον Θανάση πραγματοποίησα το Refresh training για τις εξετάσεις του RMP. Η παρουσίαση και η συνολική προσέγγιση του Θανάση στο training ήταν όπως πάντα to the point! Με παραδείγματα, υποστήριξη για μετά το μάθημα και υλικό διαθέσιμο άμεσα! Νομίζω ότι είμαι τώρα έτοιμος για τις εξετάσεις. Ευχαριστώ Θανάση για όλα.”

Εικόνα4

Πολλοί υποψήφιοι επιλέγουν τον εξ αποστάσεως τρόπο παρακολούθησης που υλοποιείται σε προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευομένων διότι αριθμεί πολλά οφέλη όπως η ελεύθερη επιλογή χώρου εκπαίδευσης από τον καθένα, η αποφυγή χρόνου και εξόδων μετακίνησης κ. α.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται μέσω:

  • Πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για τις εκπαιδευτικές συνεδρίες
  • Πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για ερωτηματολόγια, ασκήσεις και forum.
  • Εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Επόμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο Risk Management στις 19 Απριλίου 2018!

Επιτυχίες Risk 2014-2018

Ενημερωθείτε για τα επόμενα προγράμματά μας:

α.  Επικοινωνόντας με τον εισηγητή: Φουρτούνας Αθανάσιος, at.fourtounas@gmail.com, +306946003220

13

β. Μέσω του site της Human Asset: http://www.humanasset.gr/

Εικόνα4

Διαβάστε εδώ τι είπαν παλιότεροι συμμετέχοντες

Ειδικές τιμές για όσους στον παρελθόν παρακολούθησαν προγράμματά μας!

Οι ομάδες έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται και οι θέσεις είναι περιορισμένες για καλύτερη ποιότητα του προγράμματος. 

Το σεμινάριο προσφέρει 20 PDUs για όσους κατέχουν πιστοποίηση PMP

Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s