Επιτυχής ολοκλήρωση του εργαστηρίου ” Risk Management for Business Professionals” στην Αθήνα 17 & 18 Δεκεμβρίου 2019!

Posted on

Η επιτυχής διεξαγωγή του Workshop με τίτλο “Risk Management for Business Professionals” της Human Asset στην Αθήνα στις 17 & 18 Δεκεμβρίου 2019, είναι γεγονός!!! Συνολικά συμμετείχαν 14 στελέχη επιχειρήσεων που εργάζονται σε 11 διαφορετικές εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο!

1.2

Οι 2 ημέρες του workshop περιείχαν τόσο θεωρητική γνώση όσο και πολλά case studies αλλά και ένα απαιτητικό σενάριο για την εφαρμογή του Risk Management σε μια επιχείρηση.

IMG_20191217_112225.jpg

Μέσα από εποικοδομητική συζήτηση και την πρακτική εφαρμογή των διαδικασιών σε ομάδες, οι συμμετέχοντες κατάφεραν να αποκτήσουν βαθιά γνώση των εργαλείων και τεχνικών του Risk Management που απαιτούνται να έχει κάθε έμπειρο στέλεχος επιχειρήσεων της σημερινής εποχής.

Εξετάστηκαν τομείς όπως:

α. Stakeholder Management

SHs

β. Plan Risk Management & Identify Risks

Identify1.png

Identify2.jpg

γ. Risk Analysis

Analysis1.png

21

δ. Plan & Implement Risk Responses

Responses1

Responses2.jpg

ε. Monitor Risks

19.jpg

Ας διαβάσουμε ορισμένα σχόλια των συμμετασχόντων:

Ιωάννης Φιλιππόπουλος PhD, MBA, MSc in IT, Academic Director of Informatics and Engineering Programs , Hellenic American University:

“ Το Risk Management Seminar ήταν βάση της εμπειρίας μου άρτια προετοιμασμένο, άριστα στοχευμένο και με βοήθησε ώστε να διαμορφώσω μια ολοκληρωμένη εικόνα του θέματος. Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον εισηγητή κύριο Φουρτούνα που με εντυπωσίασε με την ολιστική προσέγγιση και γνώση καθώς, την αμεσότητα με το ακροατήριο αλλά και την άμεση επίλυση αποριών.”

Κουσουρής Κωνσταντίνος, Project Manager/PMO Manager, BSc., MSc., MSc., PMP, Cardlink S.A:

“ Στο πλαίσιο συνεχούς βελτίωσης των στελεχών της, η εταιρεία Cardlink προχώρησε σε συνεργασία με την Human Asset και τον κύριο Θάνάση Φουρτούνα με σκοπό να  συμμετέχουν τα στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Έργων της εταιρείας σε σεμινάριο με αντικείμενο την Διαχείριση Ρίσκων. Το σεμινάριο δύο ημερών ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και βοήθησε στο να καταλάβουν οι συμμετέχοντες την έννοια του ρίσκου καθώς επίσης και τα εργαλεία που υπάρχουν διαθέσιμα.

Ο εισηγητής διακρίνεται από μεθοδικότητα ,οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό και μεταδοτικότητα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο σεμινάριο να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε όποιον/α θέλει να ασχοληθεί με την Διαχείριση Κινδύνων σε έργα. Ευχαριστούμε Human Asset, Ευχαριστούμε Θανάση”

 Ράνια Μαυραντζά, Δρ. Α.Τ.Μ., Internal Auditor ISO 9001:2015, ITIL V.3, Προϊσταμένη Τμήματος στο “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ”:

“Το Σεμινάριο “Project Risk Management” για την προετοιμασία πιστοποίησης RMP-PMI ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου από πλευράς οργάνωσης, δόμησης και παρουσίασης περιεχομένου, μεταδοτικότητας, ικανότητας και αμέριστης προθυμίας για την επίλυση των αποριών μας εκ μέρους του εισηγητή, κου Θανάση Φουρτούνα.

Το Σεμινάριο ήταν πλήρως στοχευμένο, απόλυτα κατανοητό και άκρως μεθοδικό: ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης στον κόσμο της αποτελεσματικής διαχείρισης της διακινδύνευσης, τόσο καλά οργανωμένο που μου δίνει την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα φτάσουμε στην “Ιθάκη” τόσο ομαλά που δε θα το καταλάβουμε. Θανάση, σε ευχαριστώ θερμά για την υπέροχη μύηση στον μαγικό κόσμο του risk”.

   3.jpg

Φίτσιου Γεωργία, Ex- RO of SME Recovery Unit of Piraeus Bank, BSc:

“ Εξαιρετική σύνθεση ομάδας συμμετεχόντων και ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσίαση!  Το ενδιαφέρον όλων μας κρατήθηκε αμείωτο καθ’ όλη την διάρκεια!     Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση του workshop! ”

Αναστάσιος Μαστορακής Risk Officer, Fsociety (Ελλάδα):

“ Ένα ολοκληρωμένο και άψογα οργανωμένο σεμινάριο που προσφέρει μια πολύπλευρη ματιά στο τομέα του Risk Management, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η υψηλή τεχνογνωσία του Θανάση Φουρτούνα σε συνδυασμό με την μεταδοτικότητα του, κατάφερε μέσα στο σύντομο διάστημα των 2 ημερών του σεμιναρίου να μας δώσει μια σαφή και ορθολογική εικόνα της μεθοδολογίας και των εργαλείων που χρησιμοποιούνται.

Ευχαριστούμε Human Asset!”

George Konstantelias, Project Portfolio Manager, Cardlink S.A:

“ Τις προηγούμενες μέρες παρακολούθησα το σεμινάριο Risk Management for Business Professionals που διεξήχθη με άρτιο τρόπο και εισηγητή τον κ. Φουρτούνα Αθανάσιο. Τόσο το υλικό όσο και το τρόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου κάλυψε όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος σχετικά με το αντικείμενο.

Η οργάνωση της εκπαίδευσης ήταν άψογη και η κατάρτιση του εισηγητή ξεπερνάει την ακαδημαϊκή προσέγγιση και μεταφέρει στους συμμετέχοντες εφαρμοσμένες πρακτικές παράλληλα με την θεωρία.”

20.jpg

Τα προγράμματα μας υποστηρίζονται από:

  • Πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για τις εκπαιδευτικές συνεδρίες
  • Πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για ερωτηματολόγια, ασκήσεις και forum.
  • Εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Επιτυχίες 2014-2019

Ενημερωθείτε για τα επόμενα σεμινάρια μας και workshops:

α.  Επικοινωνώντας με τον εισηγητή: Φουρτούνας Αθανάσιος, at.fourtounas@gmail.com, +306946003220:

  • Επόμενο εξατομικευμένο σεμινάριο ανάλογα με τις απαιτήσεις της εταιρίας σας και των στελεχών σας κατόπιν επικοινωνίας με τον εισηγητή ή την εταιρίας μας.
  • Επόμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο Risk Management τον Ιανουάριο 2020

13

β. Μέσω του site της Human Asset: http://www.humanasset.gr/

Coffee Island 2017 1

Διαβάστε εδώ τι είπαν παλιότεροι συμμετέχοντες

Ειδικές τιμές για όσους στον παρελθόν παρακολούθησαν προγράμματά μας!

Οι ομάδες έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται και οι θέσεις είναι περιορισμένες για καλύτερη ποιότητα του προγράμματος. 

Το σεμινάριο προσφέρει 20 PDUs για όσους κατέχουν πιστοποίηση PMP

Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s