Risk Workshop για Identify Stakeholders και Plan Risk Management από τα στελέχη της Embryolab στην Θεσσαλονίκη!

Posted on Updated on

Στις 09 Φεβρουαρίου 2019 στο κτίριο της Embryolab στην Θεσσαλονίκη  πραγματοποιήθηκε από την Human Asset το 2ο από τα 6 συνολικά εργαστήρια σχετικά με τη “Διαχείρισης Ρίσκων σε Έργα” με τη συμμετοχή 20 στελεχών της εταιρίας.

Εικόνα1.png

Τα στοχευμένα workshops έχουν σχεδιαστεί και είναι προσαρμοσμένα σε πραγματικά έργα που διαχειρίζονται τα στελέχη της εταιρίας αλλά και στην καθημερινή λειτουργία της εταιρίας ώστε η φιλοσοφία του Risk Management να ενσωματωθεί πλήρως στην κουλτούρα της εταιρίας. Βάσει του παραπάνω πλαισίου εκπαίδευσης, στο συγκεκριμένο workshop εξετάστηκαν οι διαδικασίες που αφορούν το “Identify Stakeholders” και το “Plan Risk Management”.

Εικόνα2.png

Κατά την διάρκεια του Workshop αφού αναπτύχθηκε το θεωρητικό υπόβαθρο των παραπάνω 2 διεργασιών, τα στελέχη συνέχισαν με την αναγνώριση των Εμπλεκομένων Μερών (Stakeholders) στα Project της εταιρίας ενώ μέσα από συζήτηση τέθηκαν οι απαραίτητες βάσεις για την σύνταξη του “Risk Management Plan” της εταιρίας από το αντίστοιχο Risk Team.

Εικόνα2

Το Risk Team της εταιρίας ήδη έχει αναλάβει τη σύνταξη ανάλογου “Risk Management Plan” μέχρι την επόμενη μας συνάντηση το Μάρτιο ώστε μέσω των workshop που θα ακολουθήσουν, να αποτελέσει για τα στελέχη της εταιρίας τη βάση υλοποίησης των επόμενων διεργασιών του Risk Management με την χρήση κατάλληλων εξειδικευμένων εργαλείων.

Εικόνα4.png

Η συνεργασία στην εκπαίδευση με την Human Asset συνεχίζεται δεδομένου ότι θα ακολουθήσουν ακόμη 4 συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη όπου σε συνέχεια των στοχευμένων και προσαρμοσμένων σε πραγματικά έργα workshops θα εφαρμόσουμε το παραγόμενο Risk Management Plan σε ότι αφορά τα στάδια Identify Risks, Risk Analysis, Risk Responses και Monitor Risks.

Εικόνα1

btr

Note: PMI, PMP, and PMBOK Guide are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

Leave a comment