Ο Ηλίας είναι ο νέος Risk Manager! 4η επιτυχία το 2020!!!

Posted on

Μετά τις 19 επιτυχίες μέσα στο 2018 και τις 9 επιτυχίες το 2019, οι επιτυχίες των μαθητών της Human Asset συνεχίζονται στις εξετάσεις του Risk και το 2020!!! Τις προηγούμενες μέρες, ο Ηλίας ολοκλήρωσε με επιτυχία την προσπάθεια του για απόκτηση της πιστοποίησης Risk Management Professional (PMI-RMP) με το νέο PMBOK (6th edition) και μάλιστα με άριστη βαθμολογία!!!

ceb5ceb9cebacf8ccebdceb14yh

Ο Ηλίας είναι Project Manager σε έργα στο εξωτερικό ενώ παρακολούθησε το 4ο Εξατομικευμένο εξ  αποστάσεως σεμινάριο Risk Management από τον Νοέμβριο 2019  και μετά την επιτυχία του δήλωσε:

Ηλίας Ανδρίτσος, Civil Structural Engineer, M.Sc., PMP®, PMI-RMP®:

”  Μια προσπάθεια που ξεκίνησα πριν 4 περίπου μήνες, προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης του PMI-RMP, έφτασε εχθές στο τέλος της με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξέτασης. Σημαντική συμβολή στην επιτυχία αυτή είχαν ο κ. Θανάσης Φουρτούνας και η Human Asset. Ο εξαιρετικός τρόπος οργάνωσης της εξεταστέας ύλης και των μαθημάτων, απόρροια της μεγάλης εμπειρίας και ικανότητας του, φίλου πλέον, Θανάση στον επαγγελματικό τομέα του Risk και το χώρο της παροχής εκπαιδευτικών σεμιναρίων, μετέτρεψε τις εξατομικευμένες εξ αποστάσεως εκπαιδευτικές συνεδρίες σε μια ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία, απλοποιώντας σύνθετες έννοιες και προσφέροντας πολλά ερεθίσματα για σκέψη με συνεχείς αναφορές σε πραγματικά case studies.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι και μετά το τέλος των σεμιναρίων σε όλη την διάρκεια της μελέτης μου ως την ημέρα των εξετάσεων, ο Θανάσης συνέχισε την ουσιαστική υποστήριξή του, παραμένοντας συνεχώς αρωγός στην επίλυση προβλημάτων και αποριών.

Νοιώθω πραγματικά τυχερός που είχα την ευκαιρία να έχω τον Θανάση και την Human Asset δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά τους και τους ευχαριστώ!”

2

Ενημερωθείτε για τα επόμενα σεμινάρια μας και workshops:

α.  Επικοινωνώντας με τον εισηγητή: Φουρτούνας Αθανάσιος, at.fourtounas@gmail.com, +306946003220:

(1) Επόμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο Risk Management τον Μάρτιο 2020

13

β. Μέσω του site της Human Asset: http://www.humanasset.gr/

10

Διαβάστε εδώ τι είπαν παλιότεροι συμμετέχοντες

Επιτυχίες 2014-2020

Ειδικές τιμές για όσους στον παρελθόν παρακολούθησαν προγράμματά μας!

Οι ομάδες έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται και οι θέσεις είναι περιορισμένες για καλύτερη ποιότητα του προγράμματος. 

Το σεμινάριο προσφέρει 20 PDUs για όσους κατέχουν πιστοποίηση PMP

Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

Leave a comment